Pendula Boomzorg

Planten van bomen

Wij verzorgen voor u het aanplanten en verplanten van bomen, zowel grote als kleine bomen. Iedere boom kan bij ons worden besteld, worden geleverd en worden geplant.

Voor het planten van grotere bomen maken wij gebruik van een telescoopkraan en/of een mobiele graafmachine.

Wij kunnen u adviseren en helpen met het uitzoeken van een boomsoort die bij u past.  

Haalbaarheidsonderzoek

Bij een boomverplanting is er een haalbaarheidsonderzoek nodig. Bij een haalbaarheidsonderzoek onderzoeken wij de grondwaterstand, soort grond, leeftijd, de vitaliteit van de boom en de plek waar de boom geplant wordt. Bij een boomverplanting is er vaak een boomvoorbereiding nodig. Dit houdt in dat we de boom voorbereiden op de verplanting. De boomvoorbereiding gebeurt zowel bovengronds als ondergronds.

Het toevoegen van goede schimmels zoals onder andere Miccorhiza zal in sommige gevallen nodig zijn om de boom te laten wennen aan zijn nieuwe plantlocatie.

Project Muiderberg - Verplanten drie bomen

Voor één van onze opdrachtgevers hebben we drie bomen in Muiderberg verplant. Het is mooi om te zien dat deze bomen nog een tweede kans krijgen op een andere plek.

Project Giessenburg - Planten diverse bomen

Voor een klant hebben wij verschillende soorten bomen geplant. Ons team heeft samen met de klant gezocht naar passende soorten.