Pendula Boomzorg

Over Pendula Boomzorg B.V.

Pendula Boomzorg B.V. is een enthousiast en specialistisch bedrijf dat zich richt op boomverzorging op het hoogste niveau. Onze werkzaamheden zijn gericht op particulieren, bedrijven en overheden. Wij zijn gedreven vakmannen die zich laten bewegen door ‘passie voor bomen’.

Pendula Boomzorg is breed inzetbaar door onze diversiteit aan machines. Wij kunnen werkzaamheden verrichten aan een boom in een stadstuin tot aan een geheel bosperceel. U kunt bij de werkzaamheden denken aan het aanplanten, het snoeien, het onderzoeken en het verwijderen van bomen.

Wij houden ons bezig met de nieuwste technieken en innovaties. Op die manier blijven we op het gebied van klimtechnieken en boomverzorging altijd actueel. Wij beschikken over alle vereiste certificaten en diploma’s die na een bepaalde termijn opnieuw behaald moeten worden, waardoor wij de hoogste garantie en kwaliteit kunnen garanderen.

Wat maakt Pendula Boomzorg zó speciaal en waar staan wij om bekend?
  • We werken met een professioneel team.
  • Wij werken met passie voor bomen en natuur.
  • Wij garanderen de hoogste kwaliteit.
  • Wij geven altijd advies op maat.
  • Wij houden ons bezig met de nieuwste technieken en innovaties om zo efficiënt mogelijk te werken.
  • Wij beschikken over alle vereiste certificaten en diploma’s.
Wist u trouwens dat u heel gemakkelijk, snel en vrijblijvend een offerte bij ons kunt opvragen? Klik snel hier om het eens uit te proberen.

Mocht u meer willen weten over ons, laat het ons weten.

Timo van der Bijl
Eigenaar – European Treeworker (ETW-er)
Bedrijfsgegevens:

Kamer van Koophandelnummer: 81699093
BTW-nummer: NL862186341B01